Comfort Line

Linija Comfort Line smišljena je za kupce koji žele veći i udobniji životni prostor. Radi se o srednje velikim  kućama koje svojom funkcionalnošću i unutarnjim rasporedom pružaju visoki životni komfor. Arhitektura kod modela iz Comfort Line kataloga varira od jednostavnih klasičnih linija pa sve do moderne arhitekture koja je zadnjih godina postala sve zastupljenija na našem tržištu.

Ponuda na stranici je samo manji dio kompletne ponude iz linije Comfort Line, te Vas pozivamo da nam pošaljete upit kako bi zajedno pronašli kuću koja u potpunasti zadovoljava Vaše potrebe. Svi modeli iz kataloga se mogu prilagoditi Vašim specifičnim potrebama,kako u smislu površine tako i u smislu unutarnjeg rasporeda i vanjskog izgleda. Kuće iz linije Comfort Line proizvodimo u sistemu Platform Frame i X-Lam spadaju u energetski razred A+.

Liniju Confort Line pripremili smo u suradnji sa projektim biroom Studio ATRIUM, svi modeli su zaštićeni autorskim pravima i svako neovlašteno kopiranje ili korištenje je protuzakonito.

Izbornik