D11

OPIS

Želite li živjeti u prizemlju u modernoj kući sa ravnim krovom? Cijenite li udobnost, jednostavnost, funkcionalnost i stil? Predstavljamo vam projekt D11. Upoznajte se s detaljima projekta i možda će postati baza na temelju koje ćemo dizajnirati kuću iz snova. Rješenja koja predstavljamo samo su primjer. Rado ćemo poboljšati projekt na takav način da u potpunosti ispunjava vaša očekivanja. Dimenzije zgrade, pojedine sobe, njihov izgled ili svrha mogu biti podložne promjenama.

Koja smo rješenja usvojili u projektu D11?

Osnova tijela zgrade je kvadrat, koji je značajno razlikuje od drugih svojom jednostavnošću i elegancijom. Dizajn, prošaran betonskim okvirom, daje kući jedinstven karakter. Jednostavnost i eleganciju ove kuće ćine također kombinacija bijele i tople boje drva, koje ćine fasadu. Unutrašnjost kuće je također jednostavno, ali funkcionalno rješenje, podijeljeno na tri dijela: ekonomski, dnevni i noćni. Ekonomski dio je garaža s jednim mjestom iz koje dva izlaza vode u tehničku sobu i garderobu. Tehnička soba od gotovo 7 m² može obavljati mnoge funkcije, ovisno o potražnji (skladištenje, ostava, itd.). Garaža je osvijetljena kroz široki prozor, tako da može biti npr. radionica.

Dnevni dio, veliki dnevni boravak povezan s blagovaonicom i otvorenom kuhinjom. Iz dnevnog boravka velika staklena vrata vode na terasu. Također u kuhinji postoje vrata kroz koja možete izaći na manju, natkrivenu terasu, mjesto iz snova za jutarnju kavu. Iz dnevnog boravka idemo prema noćnom prostor. Noćni prostor ima tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Raspored tih soba, njihove dimenzije i zajednički izgled može se mijenjati prema vašim potrebama. Sve spavaće sobe imaju visoke prozore s pogledom na vrt. D11  je dizajn za ljude koji cijene jednostavnost i funkcionalnost. Njegove male dimenzije dobro će funkcionirati u urbanom razvoju. Ako vam se svidio ovaj dizajn, ali želite primjeniti svoje zamisli – rado ćemo ga redizajnirati, sa svim vašim potrebama.

TLOCRT PRIZEMLJA

PRIZEMLJE 145.41 m2
1 predsoblje 4.12
2 kuhinja 9.85
3 salon+blagovaonica 41.92
4 soba 9.58
5 soba 9.63
6 soba 13.38
7 hodnik 6.77
8 kupaonica 8.35
9 kupaonica 5.67
10 tehnička soba 6.78
11 garderoba 5.89
12 garaža 23.47
Ukupno prizemlje 145.41
13 Terasa 25.27
14 Terasa 13.57

POGLEDI FASADA

POZICIJA NA TERENU

D12
D10
Izbornik