Modular Homes Expo – DOJMOVI izlagača: Studio DOMUS, Pula

Vizualni dojam često je presudan faktor na izložbenoj prezentaciji kada u moru konkurencije želite privući  publiku. Slikoviti izložbeni štand, dobro odabranih boja i decentnih detalja istarskog proizvođača montažnih kuća Studio DOMUS iz Pule, svojim je izgledom privlačio poglede posjetitelja, ulijevajući već na prvi pogled povjerenje u pozitivnost ovog brenda. Studio DOMUS je obiteljska tvrtka velikih mogućnosti, koja svoju reputaciju godinama gradi na izvedbenim projektnim rješenjima nisko-energetskih montažnih kuća najvišeg kvalitativnog ranga. Njihovo bogato radno iskustva i poslovni ugled daju posebnu težinu ocjeni ove zagrebačke izložbe. Zato smo zamolili direktora tvrtke, Deana Đuranovića, da sa nama podijeli svoje utiske.

– Modular Homes Expo vrijedna je izložbena manifestacija za cijelu industriju montažnih kuća, ne samo u Hrvatskoj nego i susjednih zemalja, koja će svakako pospješiti zdravu konkurentnost među proizvođačima. Jer ovakva sajamska prezentacija daje izvrsnu priliku kupcima za upoznavanje relevantnih usporednih vrijednosti koje diferenciraju kvalitetu tržišne ponude. A upravo to je onaj izlučni segment koji u ovome trenutku nedostaje ovom gospodarskom sektoru. Zato ovaj sajam dolazi u pravo vrijeme, kao poticaj uravnoteženja kvalitete sveukupne ponude na ovim prostorima od koje će profitirati ne samo kupci, nego i cijela industrija.

Što se tiče našeg osobnog iskustva, i više smo nego zadovoljni. Posjeta sajmu bila je iznad očekivanosti. Ogroman interes publike dao nam je priliku za prezentaciju naših sustava velikom broju zainteresiranih kupaca. Ostvareni su mnogi kontakti čiju poslovnu realizaciju očekujemo u nadolazećim mjesecima..

Dolazite iz Pule pa je za očekivati da ćemo vas vidjeti idući mjesec u Balama, na drugom poluvremenu sajma Modular Homes Expo?

– Naravno. I tome se veoma radujemo. Bilo bi svakako neprirodno ne pojaviti se na sajmu koji se održava u vašem dvorištu. Osim toga, Istra je veoma potentno tržište u kojemu vlada veliki interes kupaca za montažnim kućama. Zato nas posebno veseli što ćemo imati priliku na ovako neposredan način predstaviti sistem gradnje Sudio DOMUS našim Istrijanima. U to ime čestitke organizatoru i pokroviteljima sajma na ovoj ideji da se sajam proširi na druge dijelove Hrvatske.

Prethodna objava
Studio DOMUS: Vila Nova – u top 10 montažnih kuća domaćih proizvođača
Izbornik