Studio DOMUS, Pula – sudionik sajma montažnih kuća Modular Homes Expo 2023., Arena Zagreb 4.-7. svibnja.

Posjetitelji međunrodnog sajma montažnih kuća Modular Homes Expo koji dolaze na ovu izložbenu manifestaciju sa ozbiljnim interesom za gradnju montažne kuće, izložbeni štand Studio DOMUS iz Pule svakako je jedan od onih sajamskih punktova na kojemu se trebaju poduže zadržati. Jer nakon razgovora sa predstavnicima ove vrsne hrvatske tvrtke zasigurno će otići sa potpunijom slikom o vrijednosti ulaganja u kvalitetne montažne kuće po najvišim standardima.

Sve kuće Studio DOMUS su visoki energetski razred A+, sa certificiranim ugradbenim i spojnim elementima, što im daje visoku energetsku efikasnost, izvanrednu zvučnu izoliranost i protupotresnu sigurnost, dok stabilna bonitetna izvrsnost u poslovanju čini ovog istarskog proizvođača pouzdanim partnerom sa sigurnim garancijskim pokrićem.

Ovom prilikom svakako treba istaknuti da je Sudio DOMUS hrvatska slijednica nekadašnje talijanske tvrtke Domus Green, koju je ugledni talijanski časopis za arhitekturu, umjetnost i dizajn interijera, Mondo Design, svojevremeno svrstao među TOP 20 proizvođača montažnih kuća u Europi. Ne čudi stoga da se Studio DOMUS profilirao na tržištu kao provjereni graditelj luksuznih vila čiji arhitekti osim modernističkog vanjskog dizajna osmišljavaju kompletan interijer kuće. Više nego dovoljna preporuka svima koji teže najvišim standardima da 4.-7. 05. dogovore susret u Areni Zareb.

Tekst preuzet sa sajta: https://www.montazneidrvenekuce.info/studio-domus-pula-sudionik-sajma-montaznih-kuca-modular-homes-expo-2023-arena-zagreb-4-7-svibnja

Prethodna objava
U razgledavanju sajma montažnih kuća predsjednik Zoran Milanović posjetio štand Studio DOMUS iz Pule.
Sljedeća objava
Studio DOMUS: Vila Nova – u top 10 montažnih kuća domaćih proizvođača
Izbornik