Studio DOMUS: Vila Nova – u top 10 montažnih kuća domaćih proizvođača

Visoki standardi elitnog turizma traže optimalna rješenja u svim segmentima turističke ponude. Stoga ne iznenađuje da su montažne kuće postale logičan izbor pametnih investicijskih ulaganja u ovoj gospodarskoj grani, sa minimalno očekivanim godišnjim povratom od 5-10%.  Ali da bi se ispunila ova očekivanja, jasno da takav investicijski pothvat zahtjeva od izvođača radova aktivni projektni angažman uz maksimalni učinak u svim segmentima gradnje, kako bi svaki detalj bio odrađen u potpunosti kvalitetno. Mogu li hrvatske tvrtke odgovoriti tom izazovu? Jasno da ne mogu sve. I kada smo u nedavnom članku ustvrdili da u Hrvatskoj ne postoji više od desetak ozbiljnih izvođača, upravo smo mislili na stručni, tehnološki i organizacijski kapacitet firmi koje su u stanju svaki projekt izvesti do najviše razine očekivanog standarda za zahtjevne projekte. Ali da među prvih deset takvi sigurno postoje, pokazuje to i ova predivna luksuzna Vila Nova u izvedbi tvornice montažnih kuća Studio DOMUS iz Pule – uspješne obiteljske tvrtke koja se upravo kvalitetom i modernim dizajnom svojih kuća profilirala za takve luksuzne projekte.

Vila se nalazi u Vodnjanu, 10 kilometara od Pule. Ima 4 spavaće sobe, 3 kupaonice, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i terasu s pogledom na grad. Vanjski bazen, uređeni okoliš s vrtom i privatnim parkiralištem, ovom ambijentu daje potpuni ugođaj luksuza i odmora. Interijere ove kuće osmisli su također arhitekti Studija DOMUSVanja Vidulin i Darijan Čekada. Vila Nova izbrana je  među top 10 montažnih kuća domaćih proizvođača u izboru redakcije portala. (Slike u galeriji preuzete sa stranice Booking.com )

Tekst preuzet sa sajta: https://www.montazneidrvenekuce.info/studio-domus-vila-nova-u-top-10-montaznih-kuca-domacih-proizvodaca

Prethodna objava
Studio DOMUS, Pula – sudionik sajma montažnih kuća Modular Homes Expo 2023., Arena Zagreb 4.-7. svibnja.
Sljedeća objava
Modular Homes Expo – DOJMOVI izlagača: Studio DOMUS, Pula
Izbornik